E vërtetuar: Meshkujt e shkurtër janë më aktiv në marrëdhënie se ata më të gjatë

Sipas "The Journal of Sexual Medicine', meshkujt më të shkurtër janë seksualisht më aktivë sesa meshkujt më të gjatë.

Lifestyle

01/02/2022 14:40

Sipas studimit në të cilin morën pjesë rreth 530 burra, personat me gjatësi më të vogël se 175 cm kryenin më shpesh marrëdhënie seksuale sesa ata më të gjatë, transmeton lajmi.net.

Shumica e njerëzve mendojnë se femrat preferojnë burrat e gjatë, por si del ky rezultat?

Yahoo foli me burrat e shkurtër për të parë se çfarë mendonin ata në lidhje me këtë gjë.

“Unë mendoj se në përgjithësi kam më shumë besim tek vetja se personat që kanë të njëjtën moshë me mua edhe pse ata janë më të gjatë. Nuk më duket diçka kushedi se çfarë gjatësia dhe anoj në gjëra më thelbësore për mua dhe për të.”-tha një burrë i shkurtër. /Lajmi.net/