E PABESUESHME: Kjo motoçikletë ecë edhe nëpër ujë! |VIDEO|

Me siguri se kjo mund të jetë gjëja më e bukur që kemi mundur të shohim deri tani. Kjo video me protagonist sportistin ekstrem Robbie Madison do t'ju lë pa frymë.

Fun

03/08/2015 08:25

Pas realizimit të akrobacioit të cilin e ka quajtur ‘Pipe Dream’ Maddison tha në një intervistë “është e vështirë ta dalloj se cili nga akrobacionet e deritashme ka qenë më i miri, por pa dyshim se ‘pipe dream’ është ai më ambicoizi në të cilin kam punuar deri tani; Ishte e frikshme, ka momente kur je në kohën e gabuar por edhe në vendin e gabuar, e kjo ndodhi gjatë realizimit të ‘pipe dream’, por un jetoj për këtë, dhe do të vazhdoj në sfida të tilla edhe në të ardhmen.”
/lajmi.net

 

YouTube player