E pabesueshme, ja si vidhet bankomati për 59 sekonda (VIDEO)

Shpesh ndodh që të hasim në vjedhje nga më të ndryshmet. Grabitësit janë gjithkund dhe në çdo kohë.

Fun

20/10/2015 18:20

Taktikat e tyre të vjedhjes janë po ashtu nga më të ndryshmet. Bile disa janë profesionistë shumë të aftë në punën që e bëjnë, transmeton lajmi.net.

Edhe në këtë video që është duke qarkulluar në YouTube, shihet mjeshtëria e tre grabitësve se si për vetëm 59 sekonda arrijnë të ç’montojnë bankomatin dhe më pas t’i marrin paratë nga aty.

YouTube player