E pabesueshme: Ja çfarë i shkakton seksi oral organit gjenital tek meshkujt

Lifestyle

17/01/2022 20:52

Shumë meshkuj e shohin orgazmën femërore si një ndër misteret më të mëdha të jetës. Diferenca mes orgazmës vagjinale dhe asaj klitorale mund ta lë një mashkull të ndjehet konfuz dhe joadekuat.

Por, njëjtë sikurse femrat, edhe seksualiteti i meshkujve përfshin më shumë se stimulim dhe ejakulim. Pra, përfshinë mirëqenie emocionale, psikologjike dhe fizike.

Seksualiteti i meshkujve është më i komplikuar sesa që mendojmë, duke filluar nga madhësia e penisit e deri te “pika G” e meshkujve. Ka shumë gjëra rreth anatomisë së meshkujve të cilat duhet t’i dini sepse mund t’jua ndryshojnë jetën seksuale për mirë.

Njëjtë sikurse te gratë, edhe meshkujt e kanë pikën e famshme G e cila gjendet një deri në dy inç brenda rektumit drejt testikujve, dhe përafërsisht ka madhësinë e një arre. Stimulimi i pikës G e lejon gjëndrën e prostatës të preket, gjë që e bën mashkullin të ketë orgazëm më të zjarrtë edhe pa ia prekur penisin.

Seksi oral e zmadhon penisin

Studimi i publikuar në Journal of Sexual Medicine ka zbuluar se seksi oral e rritë madhësinë e penisit. Pra, nëse partnerja i performon seks oral mashkullit, madhësia e tij e penisit do të qëndrojë më e madhe gjatë aktit.