E mbani mend vajzën e vogël nga “Plazma”, shikoni se si duket sot! (Foto)

Aleksanda Nedoshan në vitin 1999 ishte përzgjedhur si imazh për reklamimin e keksëve “Plazma”... Dhe tani pas 16 viteve ajo ka folur për mediet serbe se si kishte ardhur deri tek ideja e reklamimit.

Lajme

07/06/2015 15:05

Ajo vazhdimisht dukej e buzëqeshur në paketimin e keksëve për fëmijë dhe të rritur. Të gjithë e njohin si “Bambika”, kurse tregimi i saj i ngjanë më shumë një përralle, transmeton lajmi.net.

2

Për dallim nga bashkëmoshatarët e saj, ajo kishte një fëmijëri më ndryshe. Derisa bashkëmoshataret e saj kanë luajtur me kukulla, Aleksandra ka xhiruar reklama.

4

I gjithë tregimi i saj kishte filluar, kur në gazetë kishte dalë konkursi për përzgjedhjen e fëmijës “Bambi”, dhe natyrisht se prindërit e saj nuk kishin hezituar të dërgojnë në redaksi fotografinë e saj.

Ky konkurs kishte zgjatur plotë disa muaj, dhe për të kishte pasur interesim tejet të madh, pasi nëpër redaksi të gazetave ditore kishin shkuar mbi 2.000 fotografi të vajzave.

5

“Kam arritur të futem në listën e ngushtë të kandidateve, kurse finalja është mbajtur në qendrën Sava” në kuadër të konkursit të atëhershëm të popullarizuar “Tobogani Muzikor”. Atëherë jam shpallur fituese dhe nuk e dija se çfarë po më ndodhë sepse isha vetëm 4-vjeçe”, ka deklaruar Aleksandra.

3

Si shtatë vjeçare ajo u bë “vajza e plazmave”, derisa në vendlindjen e saj në Kikind të afërmit e saj edhe sot vazhdojnë ta quajnë “Bambika”. (lajmi.net)

YouTube player