E lë vajzën të mbytet në det, nuk dëshironte ta prekin shpëtimtarët

Një baba nga Azia e ka lënë vajzën e tij të mbytet në ujë, pasi nuk ka dashur që shpëtimtarët ta prekin dhe në këtë mënyrë t’ia humbin nderin asaj.

Fun

10/08/2015 18:04

Sipas Daily Mail, viktima 20 vjeçare është futur në telashe derisa ka notuar në plazh. Ajo ka qenë e shoqëruar me familjarët. Kur janë afruar shpëtimtarët, babai i saj është bërë i dhunshëm dhe i ka shtyrë ata.

Sipas policisë, ai nuk ka dashur që vajzën e tij ta prekin shpëtimtarët duke e shpëtuar.