Dy të vdekur dhe mbi 200 raste me COVID-19 në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë njofton për dy vdekje brenda 24 orëve si pasojë e koronavirusit. Po ashtu bëhet e ditur edhe për 224 raste të reja pozitive. 867 persona janë shëruar nga ky virus brenda 24 orëve të fundit, teksa kemi 3 mijë e 191 raste me Covid. Njoftimi i plotë:

Lajme

21/08/2022 12:30

Ministria e Shëndetësisë njofton për dy vdekje brenda 24 orëve si pasojë e koronavirusit. Po ashtu bëhet e ditur edhe për 224 raste të reja pozitive.

867 persona janë shëruar nga ky virus brenda 24 orëve të fundit, teksa kemi 3 mijë e 191 raste me Covid.

Njoftimi i plotë: