Driblim fantastik, i trullosi dy kundërshtarë (Video)

Futbollisti i Zurichit, Marco Schonbachler bëri një driblim të dyfishtë në duelin kundër Villarrealit në kuadër të Europa League të enjten. 

Sport

07/11/2014 10:52

Futbollisti i Zurichit, Marco Schonbachler bëri një driblim të dyfishtë në ballafaqimin kundër Villarrealit në kuadër të Europa League të enjten.

Pasi pranoi një top në krahun e majtë të fushës, Schonbachler dribloi dy futbollistë të skuadrës spanjolle dhe atë në mënyrë të jashtëzakonshme.

Edhe pse harkimi i tij në qendër nuk u përcoll me gol, prapë driblimi i tij meriton vëmendje të veçantë.