‘Do e mbuloja trupin me tatuazhe’

Hutcherson ka thënë se profesioni i tij e ndalon që ai të bëj një gjë të tillë, dhe për këtë arsye ai ndihet shumë keq. “Nëse unë nuk do të isha një aktor, atëherë do të kisha tatuazhe në çdo pëllëmbë të trupit tim”, kishte thënë aktori për Us Weekly. 21 vjeçari posedon momentalisht disa…

ShowBiz

07/03/2014 11:23

Hutcherson ka thënë se profesioni i tij e ndalon që ai të bëj një gjë të tillë, dhe për këtë arsye ai ndihet shumë keq.

“Nëse unë nuk do të isha një aktor, atëherë do të kisha tatuazhe në çdo pëllëmbë të trupit tim”, kishte thënë aktori për Us Weekly.

21 vjeçari posedon momentalisht disa tatuazhe si atë në kyçin e dorës dhe në shpatull.

Tatuazhi i parë i bërë nga aktori ishte në moshën 17 vjeçare.