Disa mënyra për të ruajtur ngjyrën çokollatë pas pushimeve

Kremin tuaj hidratant të zakonshëm zëvendësojeni me atë që është fiks për “pas nxirjes”.

Lifestyle

24/08/2021 18:00

Jeni munduar shumë derisa ia arritët të merrni ngjyrë çokollate, por tani ju shqetëson fakti si ta ruani këtë ngjyrë?

Ngjyra e marrë nga rrezet qëndron deri në 6 javë dhe më pas fillon e çelet.

Që të qëndrojë sa më shumë duhet të kujdeseni për hidratimin e lëkurës.

Kremin tuaj hidratant të zakonshëm zëvendësojeni me atë që është fiks për “pas nxirjes”.

Duhet të pini shumë ujë dhe të hani ushqime që e ruajnë ngjyrën, të tilla janë: kajsitë, karotat, domatet, çokollata,  patëllxhani, selinoja, spinaqi.

Në këto produkte gjendet vitamina E, e cila është e nevojshme për lëkurën për të ruajtur ngjyrën. /Lajmi.net/