Dieta në çift, është më e lehtë të humbësh peshë (Foto)

Të ndash regjimin ushqimor me partnerin është një zgjedhje fituese.

Lifestyle

26/06/2018 15:35

Të ndash regjimin ushqimor me partnerin është një zgjedhje fituese.

Tani është koha që në plan të parë janë rrobat e banjos: para se të vishni sërish bikini, është koha që të hiqni ca kile të tepërta.

Misioni nuk është i pamundur, me kusht që ju të angazhoheni plotësisht dhe të luani të gjitha kartat që keni në dispozicion.

Duke hedhur poshtë idenë për të kaluar në agjërim ose në një nga ato dietat ekstreme të dëmshme për shëndetin dhe gjithashtu jo efektive për shkak se kilet e humbura rikthehen menjëherë, mund të përpiqeni të përfshini partnerin në projektin e humbjes së peshës: dieta do të jetë më e lehtë dhe më efektive.

Dhe në fund disa kile më pak në bel do t’i bëjnë mirë edhe atij.