Dhomat e akullta

Në malin Nebelhorn, në Bavari të Gjermanisë është ndërtuar një shtëpi që i ngjan vendbanimeve eskimeze, por që është mjaft e përshtatshme dhe komode. Një bar, një dhomë e ushqimit dhe një pishinë e brendshme për hidromasazh, bëjnë pjesë në shërbimet e ofruara nga ky fshat i akullt. Një natë aty kushton 114 euro për…

Lifestyle

08/01/2014 06:30

Në malin Nebelhorn, në Bavari të Gjermanisë është ndërtuar një shtëpi që i ngjan vendbanimeve eskimeze, por që është mjaft e përshtatshme dhe komode.

Një bar, një dhomë e ushqimit dhe një pishinë e brendshme për hidromasazh, bëjnë pjesë në shërbimet e ofruara nga ky fshat i akullt. Një natë aty kushton 114 euro për person, duke e përfshirë edhe mëngjesin.