Dëshironi bicepsë më të mëdhenj? Bëjeni këtë ushtrim

17:12 | 19 Maj 2019

Dëshironi të ndërtoni muskuj, që t’i shpërfaqni përgjatë sezonës së verës? Ky ushtrim mund t’iu ndihmojë me këtë.

Nëse kryeni ushtrime të natyrës “mbërthimi i merimangës”, ju do të arrini bicepsët që gjithmonë keni dëshiruar, transmeton lajmi.net.

Drejtori i shëndetit të meshkujve Ebenezer Samuel, C.S.C.S. tha në një shkrim autorial se: “Ky ushtrim ndërlidh trurin me muskuj, duke ia mundësuar individit që të ndërtojë bicepsë më të mëdhenj”.

“Qëllimi juaj duhet të jetë modelimi dhe përsosja e teknikës, duke mbajtur të njëjtin fokus edhe në radhët e ardhshme. Rekomandohet që pas ushtrimit të bëhen disa pompa”, deklaroi tutje Samuel.

Por, si të praktikohet dhe zotërohet në të vërtetë kjo teknikë? Ndiqeni videon më poshtë. /Lajmi.net/