DCPTG, platforma e cila dyshohet se u mashtruan me të madhe kosovarët – Flet eksperti

DCPTG është platforma e cila dyshohet se u martuan me të madhe qytetarët e Kosovës. Kjo ka ndodhur pasi që qytetarët kanë investuar para në këtë platformë e pastaj është dashur të fusin persona të tjera për t’iu rritur vlera e parave e kjo ende nuk dihet se si ndodh. Eksperti i kriptovalutave ka thënë…

Lajme

07/05/2024 20:18

DCPTG është platforma e cila dyshohet se u martuan me të madhe qytetarët e Kosovës.

Kjo ka ndodhur pasi që qytetarët kanë investuar para në këtë platformë e pastaj është dashur të fusin persona të tjera për t’iu rritur vlera e parave e kjo ende nuk dihet se si ndodh.

Eksperti i kriptovalutave ka thënë se kjo duket të jetë e jashtëligjshme dhe nuk është e sigurtë.

“Edhe ata që i fusin njerëzit në platforma të tilla dënohen me ligj edhe në Amerikë edhe në Evropë por edhe në Kosovë”, ka thënë ai.

Video: