DASH: Shqipëria vazhdon të jetë lider në pastrimin e parave

Shqipëria mbetet lider në pastrimin e parave, sipas raportit më të fundit të Departamentit të Shtetit, transmeton ABC News.

Lajme

01/05/2018 17:34

Në raportin e Departamentit të Shtetit për vitin 2017, vihet re se Shqipëria është ende në një rrezik të ndjeshëm të pastrimit të parave, korrupsionit të madh dhe institucioneve të dobëta.