Dafina e plotëson tatuazhin

Këngëtarja Dafina Zeqiri ka më shumë se një tatuazh. Ajo që dikur ishte vetëm një shkronjë “K” dedikuar ish të dashurit të saj, Krenarit, muaj më parë është shndërruar në një kafkë me shumë ngjyra dhe elemente dekorative, duke fshirë kështu tatuazhin që e lidhte me të kaluarën, shkruan Shekulli. Daffy ka edhe një tjetër…

ShowBiz

18/01/2014 16:10

Këngëtarja Dafina Zeqiri ka më shumë se një tatuazh. Ajo që dikur ishte vetëm një shkronjë “K” dedikuar ish të dashurit të saj, Krenarit, muaj më parë është shndërruar në një kafkë me shumë ngjyra dhe elemente dekorative, duke fshirë kështu tatuazhin që e lidhte me të kaluarën, shkruan Shekulli.

Daffy ka edhe një tjetër tatuazh me dedikim, për nënën e saj. Në qafë, asaj i shënon: “Made by Meli’’! Ajo ka disa të tilla në trup, ndërkaq krejt së fundmi Daffy ka shtuar edhe një tatuazh, në dorën e saj. Në dorën e saj të djathtë, ajo ka bërë tatuazh fytyrën e mbretëreshën së Egjiptit, NeFertiti.