Cilat janë videot më të kërkuara në faqet porno nga meshkujt?

Lifestyle

16/01/2022 17:34

Webfaqet pornografike numërojnë qindra-mijëra e miliona klikime brenda ditës.

‘Pornhub’ një faqe e njohur pornografike ka publikuar të dhënat e videove ose kategorive më të kërkuara.

Në top 5 kategoritë më të kërkuara sipas pornhub nga meshkujt janë: “teen”, “milf”, “mom”, “step mom”, dhe “massage”, ndërsa tek femrat “lesbian”, “threesome”, “squirt”, “gangband” dhe “massage”.

Sipas këtij raporti, seksi “amateur” është më së paku i kërkuar nga meshkujt, ndërsa “orgasm” tek femrat.