Chris Martin dhuratë me vlerë 100 mijë $ për Queen Latifah

Këngëtari i grupit 'Coldplay' është treguar shumë zemërgjerë me Queen Latifahn.

ShowBiz

22/08/2015 16:56

Queen Latifah ka treguar se artisti 38 vjeçar i ka dhuruar një gjë me vlerë 100 mijë dollarëshe, dhe ajo as nuk e ka ditur se kush ai është në fillim.

Latifah është ulur pranë Martin në një ngjarje bamirësie dhe një nga pianot e Alicia Keys ka qenë në ankand dhe ai ka sugjeruar që ata duhet ta blejnë, transmeton Lajmi.net.

‘Ne e dërguam deri në 150 mijë dollarë për pianon’, ka thënë Latifa. ‘Ai ka dhënë 100 mijë $ dhe unë 50 mijë $ dhe ai më ka dhuruar pianon. Pës mua, ai djalë është kripa në tokë.’/Lajmi.net