Charlize Theron e Sean Penn dalin hapur

Sean Penn e Charlize Theron kanë dalë më në fund hapur. Dy yjet e Hollyëoodit ishin parë së bashku gjatë një pushimi në Hawaii, në periudhën e festave, ndërsa më pas në shtëpinë e tij në Los Angeles. Edhe pse aktorët nuk kanë folur ende për natyrën e lidhjes së tyre, ata janë fotografuar së…

ShowBiz

13/01/2014 10:00

Sean Penn e Charlize Theron kanë dalë më në fund hapur. Dy yjet e Hollyëoodit ishin parë së bashku gjatë një pushimi në Hawaii, në periudhën e festave, ndërsa më pas në shtëpinë e tij në Los Angeles.

Edhe pse aktorët nuk kanë folur ende për natyrën e lidhjes së tyre, ata janë fotografuar së bashku në një tavolinë gjatë një evenimenti bamirës ‘Help Haiti Home Gala’ në Montage Hotel të Beberly Hills.

Sipas asaj që raporton revista E!News, Charlize e Sean janë parë së bashku mjaft të afërt, duke shkëmbyer puthje në buzë dhe në qafë.