Çfarë pozita shtetërore do t’u jepte Hashim Thaçit dhe Ramush Haradinajt? Përgjigjet Ganja

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu, ishte mysafirja e radhës e emisionit “Mirage”. Ganimetja ishte pjesë e rubrikës “Kë Zgjedh”, shkruan lajmi.net. Deputetja tregoi se çfarë pozitash shtetërore do t’u jepte Hashim Thaçit dhe Ramush Haradinajt. Për ta parë deklaratën e plotë ndiqeni videon:

ShowBiz

18/11/2022 23:03

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu, ishte mysafirja e radhës e emisionit “Mirage”.

Ganimetja ishte pjesë e rubrikës “Kë Zgjedh”, shkruan lajmi.net.

Deputetja tregoi se çfarë pozitash shtetërore do t’u jepte Hashim Thaçit dhe Ramush Haradinajt.

Për ta parë deklaratën e plotë ndiqeni videon:

YouTube player