Çfarë i gjeti policia Ballistit?

Ballisti u arrestua nga policia që i gjeti në posedim një pistoletë tip TT me 30 fishekë dhe një gëzhojë.

Sport

07/10/2015 10:20

Policia ka sqaruar arsyen e arrestimit të Ismail Morinës, i njohur si Ballisti.

Pistoleta tip Zastava –sqaron policia- iu gjet në brez, me 6 fishekë. Në makinën e tij tip Range Rover u gjet edhe një pistoletë tip TT me 30 fishekë dhe një gëzhojë.

Morina është arrestuar për armëmbajtje pa leje.