Çfarë bëjnë këto makina në pyll? (Foto)

Të apasionuarit e automobileve mund të mos ndihen në faj për BMV, Porsh, Jaguar, e Mercedes të braktisura në një pyll gjerman.

Fun

30/10/2014 09:35

Pronari i këtyre xhevahirëve të epokës quhet Michael Frohlich, një koleksionist gjerman që në jetën e tij ka vënë bashkë të gjitha llojet e makinave të prodhuara në 1950, viti i lindjes së tij.

Por pse duhet ti lërë në një pyll afër Mettmann në Gjermani? “Janë si motra për mua”, thotë Frohlich. Vendimi për ti lënë në qiell të hapur ka lindur nga një reflektim i koleksionistit.

“Natyra është më e fortë se teknologjia. Dhe doja të tregoja këtë koncept”. U tha, u bë. I rrethuar nga një mur sigurie, “Auto Skulpturen Museum” numëron 50 automjete mes të cilave dhe një mercedes limuzinë e përdor nga Adolf Hitler dhe një copë nga murri i Berlinit.

/albanianscreen.tv