Të Infektuar: 2991

Të Shëruar: 1644

Të Vdekur: 54

Burri që humbi 20 kilogramë për shtatë muaj, duke bërë këtë ushtrim

20:15 | 29 Korrik 2019

Një person ka vendosur ta bëjë publike udhëtimin drejt humbjes së pabesueshme të peshës.

Para udhëtimit të humbjes së peshës, Simon O’Brien përjetoi një ndarje që ndikoi në besimin dhe vetëvlerësimin e tij.

Brien, 33-vjeçar, kthehej natën vonë, me trup të dominuar nga alkooli dhe ushqimi i shpejtë, gjë që e bëri të ndihej mirë për një afat të shkurtër kohor, transmeton lajmi.net.

Një ditë prej ditësh, analisti dixhital i mjekësisë ligjore vendosi të fillojë transformimin e tij.

Ai filloi të bënte hiking në mëngjeset e hershme, për shtatë muaj rresht. Gjithashtu, ai hoqi dorë nga shprehitë e këqija, siç janë duhani e alkooli.

Tani ai gatuan ushqime të shëndetshme dhe i merr për në punë. /Lajmi.net/