Bugati Chiron vjen me shumë ngjyra

Bugatti ka krijuar në faqen e saj zyrtare një mundësi për konfigurimin e makinës me ngjyra.

Auto & Tek

16/03/2016 09:54

Bugatti Chiron

Për deri sa shumica prej nesh nuk do të kenë mundësi për të blerë zëvendësimin e Veyron, të paktën Bugatti po na jep mundësinë për të bërë ndryshime në Chiron, njofton Lajmi.net

Bugatti Chiron

Këto janë vetëm disa shembuj si këto të ngjyrave ku 500 konsumatorë janë të gatshëm të paguajnë 2.4 milion euro, dhe të zgjedhin nga një gamë të plotë të ngjyrave./ Lajmi.net

Bugatti Chiron

Ne ju sjellim fotot e disa ngjyrave se si duket një Bugati Chiron:

Bugatti Chiron

Bugatti Chiron

Bugatti Chiron

Bugatti Chiron

Bugatti Chiron