BSPK vendos sot lidhur me protestat e paralajmëruara

Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës, (BSPK), Atdhe Hykolli ka filluar mbledhjen me përfaqësuesit e sindikatave të Kosovës.

Lajme

28/04/2022 12:14

Në këtë takim do të vendoset për datën e grevës dhe në lidhje me protestat e paralajmëruara.

Pas këtij takimi do të mbahet konferencë për media.

Në anën tjetër, kryetari i Sindikatës së Sektorit Privat, Jusuf Azemi, dje ka deklaruar se më 11 maj do të organizojnë protestë një-orëshe.

Ai ka deklaruar se numri i protestuesve do të jetë i limituar. /Lajmi.net/