Bruno në konflikt me Mbresën edhe pas “BBVK”?

Bruno ishte njëri nga banorët e “Big Brother VIP Kosova”, eksperienca e tij nuk zgjati edhe shumë dhe ai doli nga shtëpa. Megjithatë mbështetja e publikut për të nuk ka munguar. I ftuar në “Mirage” në rubrikën “Kë zgjedh” ai iu është përgjigjur disa pyetjeve provokative. E çfarë është vënë re, është se Bruno nuk…

ShowBiz

31/03/2023 17:52

Bruno ishte njëri nga banorët e “Big Brother VIP Kosova”, eksperienca e tij nuk zgjati edhe shumë dhe ai doli nga shtëpa.

Megjithatë mbështetja e publikut për të nuk ka munguar.

I ftuar në “Mirage” në rubrikën “Kë zgjedh” ai iu është përgjigjur disa pyetjeve provokative. E çfarë është vënë re, është se Bruno nuk i paska edhe shumë të mira raportet me Mbresën.

Për më shumë shikoni videon: