lajmi.net

Breitscheidplatz u hap sërish për publikun

Sheshi Breitscheidplatz u hap sërish për publikun, njofton policia përmes Twitterit.

Bota

22/12/2016 09:46

Ndjekja  e terrroristit vazhdon dhe policia gjermane ofron 100000 euro për dhënie informate.

Policia ende vazhdon ndjekja e terroristit, duke kontrolluar edhe dy vendbanime.

Ndërkohë policia njofton se vendi i krimit, sheshi ku ndodhi sulmi terrorist, me ç’rast humbën jetën 12 veta dhe u plagosën 48 të tjerë, u hap sërish për publikun./RTK/