Të Infektuar: 1052

Të Shëruar: 820

Të Vdekur: 30

Bota është mahnitur me atë çfarë ka bërë ky djalosh për nënën e tij

19:49 | 14 Maj 2020

Nëna është përsoni me më së shumti vlerë në jetën tonë pa dyshim.

Ky djalosh kreativitetin e tij ka vendosur që ta shfrytëzoj në një vend shumë të duhur, transmeton lajmi.net

Ai në ditën e nënës, kishte gëdhendur një gur duke e dizajnuar atë me dukjen e nënës së tij dhe e ka befasuar atë.

Puna e tij i ka marrur kohë dhe përkushtim të madh por në fund ka dalur një vepër e madhe arti dhe një formë e mahnitshme e shprehjes së dashurisë ndaj nënës.

Për ju kemi sjellur fotografi gjatë punës dhe realizimit të kësaj vepre madhështore nga ky djalosh./Lajmi.net/

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13