Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Bosnja pritet të diskutojë njohjen e Kosovës

7:37 | 17 Shtator 2020

Bosnja e Hercegovina ende nuk e ka njohur Kosovë.

Në Sarajevë sot pritet të debatohet për njohjen e Kosovës dhe lëvizjen e Ambasadës së Bosnjë e Hercegovinës nga Tel Avivi në Jerusalem.

Në takimin e rregullt të Presidencës do të diskutohet edhe kriza e emigranteve në Bosnjë dhe situata epidemiologjike në vend.

BeH nuk e ka njohur ende Kosovën shtet për shkak të kundërshtimeve të serbëve që janë pjesë e federatës boshnjake. /Kp