BMW M6 e fuqishme sa një Bugatti Veyron

G-Power sapo ka zbuluar prodhimin më të fuqishëm të tij.

Auto & Tek

14/05/2015 22:39

G-Power ka marrë një detyrë të madhe përsipër, ku do ta ri-krijojë modelin BMW M6 të kompanisë gjermane.

I quajtur si ‘G6M V10 Hurricane CS’, kjo është vetura më e fuqishme që specialistët e BMW kanë krijuar ndonjëherë, transmeton Lajmi.net.

Vetura ka një motor 5.0-litërsh V10 që është rritur në fuqi për 494 kuaj-fuqi dhe 280 çifte rrotulluese, duke arritur kështu një forcë të ngjashme me Veyron – përkatësisht 1,001 kuaj-fuqi dhe 665 çifte rrotulluese.

Më poshtë mund t’i shihni fotografitë e sapo-zbuluara të këtij ri-krijimi:
486252 486253486254 486255 486257 486259 486260 486261486251