BMW M3 në dizajn ‘të zjarrtë’

Veturës gjithashtu i është rritur fuqia e motorit, i cili tani prodhon 650 kuaj-fuqi.

Auto & Tek

11/01/2015 19:32

Kompania E92 është e njohur për përmirësimet e veturave të bukura, puna e së cilës shihet edhe në veturën e modifikuar BMW M3.

Përmirësimet mekanike përfshijnë një super-mbushës Gintani i cili e rritë fuqinë e motorit deri në 650 kuaj-fuqi, një marmitë të re dhe frena nga Harrop BBK, transmeton Lajmi.net.

Për nga pamja e jashtme, vetura ka një ndarës përpara nga fibrat e karbonit, anësore karboni nga Gintani dhe një spojler mbrapa që e bënë veturën të duket mirë.

Brendësia e veturës është përmirësuar gjithashtu me një timon dhe pedale nga M Performance.

Shikoni fotografitë më lartë të veturës së bukur!