BMW M240i vjen në vitin 2017

BMW për vitin 2017sjell modelin, M240i ku thuhet se do të marrë një nxitje të vogël të energjisë, pra do të ketë një motor më të fuqishëm.

Auto & Tek

08/09/2015 09:55

Makina do të riemërohet M240i dhe do të ketë një motor të ri 3.0, BMW dëshiron të sjellë një dizajn të rifreskuar dhe disa përmirësime në pajisje.

Në të njëjtin vit modeli do të ketë një sistem të WiFi-s dhe pamja e këtij është plotësisht e ndryshuar.

Ndërkohë gjatë këtij viti BMW do të prezantojë modelin BMW M2.