Bieber pas intervistës, largohet edhe në mes të performancës (Video)

11:56 | 30 Tetor 2015

Në 24 orë, Justin Bieber ka bërë ‘skandal’ 2 herë!

Sapo njerëzit kanë filluar ta pëlqejnë këngëtarin Justin Bieber, si për sjelljet së fundmi ashtu edhe për muzikën që po sjell, ai nuk mund ta përballojë presionin.

Pas largimit nga mesi i një interviste në Spanjë, Bieber është laruar edhe nga skena gjatë një performance në Norvegji, transmeton lajmi.net.

Ai është nervozuar me fansat pranë skenës, të cilët kanë derdhë diçka të lëngshme në binë e më pas nuk e kanë lënë atë ta largojë lëngun, kur Bieber ka tentuar.

Atij nuk i ka pëlqyer sjellja e të pranishmëve e për këtë arsye thjesht ka vendosur të largohet pas vetëm një kënge.

Justin më vonë ka kërkuar falje përmes Instagramit, duke thënë se ka ditë që nuk ka bërë gjumë dhe është tej mase e lodhur me promovimin e albumit të ri që do të dalë në nëntor./Lajmi.net