Të Infektuar: 8799

Të Shëruar: 4027

Të Vdekur: 249

Bie niveli ujit në Badoc dhe Batllavë – KRU bën thirrje për kujdes

14:26 | 14 Gusht 2019

Kompania Rajonla e Ujësjellësit ka bërë thirrje tek të gjithë konsumatorët që të kujdesën për Liqenin e Badocit dhe atë të Batllavës.

“Niveli i ujit në liqenin akumulues sipërfaqësorë Badoc sot është minus 6.70 metra nga kuota maksimale, ndërsa niveli i ujit në liqenin e Batllavës minus 5.65 metra nga kuota maksimale”, thuhet në njoftimin e KRU Prishtina,.

“T’i ruajmë liqenet tona si burimet më të shenjta që i kemi për furnizim me ujë. Ne, varemi nga këto burime. Këto burime ujore janë pasuria jonë! Andaj, të kujdesemi pa kusht për mbrojtjen e tyre”. /Lajmi.net/