Benfica e do Coentraon

Sipas lajmeve të fundit që arrijnë nga mediat sportive, mësojmë se Benfica është duke kërkuar që të rikthejë në skuadër ish-mbrojtësin e tyre, Fabio Coentraon.

Sport

22/06/2015 22:45

Sipas raportit të bërë nga A Bola, mësojmë se Benfica është duke shikuar të rikthejë në skuadër, Fabio Coentraon.

Mundësia e parë e është se Benfica dëshiron që ta huazojë Coentraon në këtë sezon me mundësi blerjeje në fundin e sezonit.

Dhe, mundësia e dytë është që ata të blejnë kartonin e plotë të lojtarit gjatë kësaj vere për 14 milionë euro.