Bëjini vetes këto pyetje para se të kërkoni dashurinë e përsosur

23:41 | 8 Dhjetor 2021

Gjetja e dashurisë së vërtetë nuk është aspak e lehtë, sidomos për disa.

Nëse e dini se çfarë pyetjesh duhet t’i bëni vetes përpara se të filloni takimin, mund t’i qartësoni qëllimet dhe prioritetet tuaja që në fillim, gjë që mund të ndihmojë që kërkimi juaj për dashurinë e vërtetë të jetë i suksesshëm, transmeton lajmi.net.

Këto janë disa nga pyetjet që duhet t’ia bëni vetes para se të kërkoni një lidhje afatgjate.

Sa kohë kam?

Është koha të mendoni për kohën tuaj për të takuar dashurinë e vërtetë. Dëshironi të jeni në një lidhje pas tre muajsh, gjashtë muajsh, një viti apo pesë?

Kë po kërkoj?

Besoni apo jo, shumica e njerëzve fillojnë të kërkojnë dashurinë e tyre të vërtetë pa e ditur se çfarë duan. Dhe ky është një gabim i madh. Njerëz të tillë humbin shumë kohë duke dalë me njerëz që thjesht nuk janë të duhurit për ta ose nuk kanë të njëjtat qëllime që kanë.

 Si do ta mbani gjallë vizionin tuaj?

Pavarësisht se cili është qëllimi juaj, është gjithmonë mirë të planifikoni për të papriturat. Dhe plani juaj për të gjetur dashurinë e vërtetë duhet të përfshijë përballjen me të papriturat.

Ndonjëherë kërkimi për dashurinë e vërtetë mund të jetë mashtrues dhe të mos dalë ashtu siç do të kishit shpresuar. Imagjinoni që në një moment të mendoni se keni gjetur dashurinë e vërtetë dhe filloni të bini në dashuri. Më pas zbuloni zakonin e tyre të keq dhe dëshironi t’i jepni fund marrëdhënies.

Cili do të jetë prioriteti im për dashurinë e vërtetë?

Gjetja e dashurisë do të kërkojë përpjekje dhe kohë nga ana juaj, ndaj duhet të kuptoni se sa e rëndësishme është për ju.

Dashuira e vërtetë duhet të jetë një nga tre prioritetet tuaja kryesore ose do të dështojë. Plus, shumica e meshkujve duan të dinë se ju keni kohë për ta kur të filloni takimin. Ata janë në kërkim të një lidhjeje të sinqertë. Kështu që ju duhet të vendosni se si ta përshtatni kërkimin e dashurisë së vërtetë në jetën tuaj tashmë të përmbushur. /Lajmi.net/