Të Infektuar: 4931

Të Shëruar: 2267

Të Vdekur: 102

Bëjeni këtë ushtrim për 28 ditë, deri në Vit të Ri do ta keni trupin që keni ëndërruar

23:48 | 24 Nentor 2019

Me siguri keni dëgjuar për plankun e famshëm: ushtrimin i cili i lëviz të gjithë muskujt

Me të forconi supet, drejtoni kurrizin, zvogëloni peshën. Bëhuni të guximshme dhe pranoni sfidën, transmeton Telegrafi.

A jeni të gatshme për sfidën? Ushtrohet 28 ditë. Për një muaj do të keni trupin e ëndrrave! Pushoni në çdo pesë minuta.

Ja se si ushtrohet plank:

Nga dita e 1-rë deri në ditën e 3-të: 20 sekonda kaloni në plank.

Dita e 4-të: 30 sekonda.

Dita e 5-të: 40 sekonda.

Dita e 6-të – pushim.

Nga dita e 7-të dhe e 8-të: 45 sekonda.

Nga dita e 9-të deri në ditën e 11-të: 60 sekonda.

Ditën e 12-të: 90 sekonda.

Nga dita e 14-të deri në ditën e 16-të: 90 sekonda.

Nga dita e 16-të deri në ditën e 18-të: 150 sekonda.

Nga dita e 20-të deri në ditën e 23-të: 150 sekonda.

Nga dita e 23-të deri në ditën 24-të: 180 sekonda.

Nga dita e 26-të deri në ditën 27-të: 240 sekonda.

Nga dita e 28-të: deri sa të rrëzohesh.

Plank mund të përfshini në ushtrimet tuaja të përditshme, mirëpo nëse dëshironi të bëni vetëm plank, bëjeni nga mënyra e theksuar më lart.