Beatrix dhe Donaldi nuk i ndajnë shikimet, a po lind diçka mes tyre?

11:00 | 29 Nentor 2021

Beatrix dhe Donald janë dy banorët më të komentuar të momentit.

Ata të dy po komentohet shumë për mundësinë e ndonjë ndjenje mes tyre. shkruan lajmi.net.

Së fundi pas daljes së Semit nga shtëpia, e cila dukej sikur po e kontrollonte Donaldin dhe nuk e lejonte të ndihej i lirë pasi ishte kishte lënë dikë jashtë. Donaldi po kalon kohë më shumë me Beatrixin.

Të dy së bashku nuk po i ndahen njëri tjetrit madje gjatë ditës së djeshme të dy për një momentë nuk i kanë ndarë sytë njëri tjetrit duke bërë të aludohet se mes tyre po lindë diçka.

Gjatë kësaj jave nuk ka të nominuar dhe të gjithë banorët do të jenë brenda deri të premten./Lajmi.net/