‘Ballistët’, ofendojnë FSHF-në (FOTO)

Grupi i tifozëve të Shkëndijës së Tetovës, ‘Ballistët’, e kanë ofenduar rëndë Federatën Shqiptare të Futbollit dhe kryetarin e saj Armando Duka.

Sport

05/10/2015 08:52

‘Ballistët’, i kanë shpalosur disa banderola me mesazhe fyese në drejtim të Arnabdi Dukës dhe FSHF-s.

Ky veprim i këtij grupi të tifozëve vije si rezultat i pakënaqësisë së tyre me numrin e biletave të ndara për tifozët nga Maqedonia, për ndeshjen Shqipëri Serbi.