Babadimri Justin Bieber

Justin Bieber i ka postuar në rrjete sociale disa fotografi të tij, ku ndër të tjera shihet i veshur si Babadimër. Këngëtari kanadez e bëri këtë vetëm disa ditë pasi iu dha dhurata fëmijëve në një skenë filmi. Në këto fotografi shihet se 19 vjeçari e shijon shpërndarjen e dhuratave dhe afrimin e festave të…

ShowBiz

23/12/2013 10:00

Justin Bieber i ka postuar në rrjete sociale disa fotografi të tij, ku ndër të tjera shihet i veshur si Babadimër. Këngëtari kanadez e bëri këtë vetëm disa ditë pasi iu dha dhurata fëmijëve në një skenë filmi.

Në këto fotografi shihet se 19 vjeçari e shijon shpërndarjen e dhuratave dhe afrimin e festave të fundvitit. Gjithashtu, në fotografinë ku shfaqet si Babadimër, ai i bën duart bashkë, sikur të jetë duke u lutur që viti 2014 të jetë më i mirë…