Audia e re S8 Plus ka tani 605 kuaj-fuqi (Foto)

Audi ka zbuluar një version më të shpejtë të modelit S8, i emëruar S8 Plus, që ofron një performancë më të mirë falë një motori të ri.

Auto & Tek

06/08/2015 15:54

Motori 4.0-litërsh V8 tani prodhon 605 kuaj-fuqi, 85 më shumë krahasuar me modelin e rregullt S8.

Fuqia shtesë vjen nga një njësi e re e kontrollit të shpejtësisë së motorit dhe modifikimeve të tjera që janë bërë në turbo-të, transmeton Lajmi.net.

E gjithë kjo fuqi mundëson që vetura të arrijë 100kmh në vetëm 3 sekonda – dhe një shpejtësi maksimale prej 305kmh.

Audi ka lansuar edhe fotografitë e modelit, që janë madhështore:

2015-AudiS8Plus-01 2015-AudiS8Plus-02 2015-AudiS8Plus-03 2015-AudiS8Plus-052015-AudiS8Plus-09 2015-AudiS8Plus-14 2015-AudiS8Plus-15 2015-AudiS8Plus-16