Audi TT me 600 kuaj fuqi

Audi TT Clubsport Turbo është një përbindësh i cili ka 600 kuaj fuqi.

Auto & Tek

13/05/2015 13:08

Koncepti i ri Audi TT Clubsport ka një motor 2.5 litërsh TFSI.

Si është e mundur që  Audi të ketë kaq shumë kuaj fuqi nga një motor 2,480cc? Kompania ka shtuar një kompresor turbo power elektrikë.

Kjo e lejon atë për të mbajtur presionin e lartë të ngarkuar në çdo kohë, dhe të jetë në gjendje për të ofruar fuqi maksimale në çdo moment.

Koncepti i ri duket si një makinë pak a shumë formule, dhe ka një marsh gjashtë shpejtësi manual.

Audi TT Clubsport Turbo është shumë e shpejtë nga 0 deri në 62 mph arrin vetem për 3.6 sekonda.