Audi, BMW apo Mercedes, cila është më e mira?

Kërkoni përgjigje midis makinave luksoze. Carwow ka nominuar Audi A8, BMW Series 7 dhe Mercedes S-Class dhe po kërkon një përgjigje për pyetjen se cila prej tyre është më e mira.

Auto & Tek

03/02/2022 17:00

Kush është më i mirë? Një artikull shumë i rëndësishëm në këtë krahasim është çmimi, dhe besoni apo jo, BMW është më e lira këtu, ndërsa Mercedes S-Class është më e shtrenjta, transmeton lajmi.net.

Sa i përket dizajnit të jashtëm, Mercedes mori vlerësimet më të mira, ndërsa gjërat ndërlikohen me pjesën e brendshme, dhe pastaj kemi anën teknologjike dhe dinamikën e vozitjes.

Në videon e mëposhtme mund të shihni dallimet mes tre veturave, dhe mund të shihni se cila konsiderohet si më e mira. /Lajmi.net/

YouTube player