Artan Thaçi: Nëse nuk do isha i martuar, edhe unë do luaja lojën e Luizit

Artan Thaçi ishte i ftuar në “Mirage”, e aty foli shumëçka për eksperiencën e tij në “BBVK” si dhe tregoi për jetën e tij tash pas bigut. Ndërkaq Artani ka treguar se është duke e përcjellur edhe “Big Brother Vip Albania” dhe se është në dijeni për dinamikën që po krijohet atje. Artani tha edhe…

ShowBiz

31/03/2023 17:20

Artan Thaçi ishte i ftuar në “Mirage”, e aty foli shumëçka për eksperiencën e tij në “BBVK” si dhe tregoi për jetën e tij tash pas bigut.

Ndërkaq Artani ka treguar se është duke e përcjellur edhe “Big Brother Vip Albania” dhe se është në dijeni për dinamikën që po krijohet atje.

Artani tha edhe disa fjalë për Luizin të cilat ishin mjaft interesante.

Për më shumë shikoni videon:

YouTube player