Të Infektuar: 224

Të Shëruar: 37

Të Vdekur: 6

Art në trupin e zhveshur të femrave (Foto/Video)

10:02 | 5 Prill 2016

John Poppleton nga Kalifornia, ka krijuar vepra të pabesueshme të artit në pikturë direkt mbi lëkurën e trupit të femrave.

Ai ka përdorur hije dritëlëshuese të jargavanit, portokallit dhe të gjelbër, pastaj ka fotografuar ato me rezultate mahnitëse, transmeton lajmi.net.

Në trupin e femrave ka përdorur imazhet e muzgut, oqeaneve tropikale, maleve dhe dritës së hënës.

Projekti i tij i quajtur ‘Nën dritën e zezë’, të fenomeneve spektakolare natyrore shfaqë bukuri të mahnitshme edhe për sytë tanë./lajmi.net

Marrying the beauty of nature and the female form, John photographs his 'works' under black light to produce these extraordinary images