Arsimtari e rrahë nxënësin për vdekje

Një djalë 12 vjeçar nga Kajro ka vdekur sot për shkak se të shtunën arsimtari i tij e ka rrahur, bëhet e ditur nga ministria e Arsimit e Egjiptit.

Bota

08/03/2015 19:32

Arsimtari dhunues është suspenduar ndërsa Ministria ka iniciuar “hetime urgjente” për të zbuluar rrethanat e këtij rasti, raporton AFP.

Dënimet fizike nëpër janë të shpeshta në shkollat e Egjiptit.

Shefi i Forenzikës së Policisë në Kajro Hisham Abdel Hamid ka deklaruar se djaloshi i vdekur ka pasur lëndime në kokë dhe gjakderdhje në tru.