Arrestohen në Pejë 5 persona për prostitucion

Policia njofton se, pas hetimeve të gjata, ka arrestuar katër meshkuj dhe një femër e cila është shtetase e Shqipërisë nën dyshimin se janë të përfshirë në prostitucion.

Lajme

07/10/2015 17:53

Rasti është dërguar me procedurë të përshpejtuar në Gjykatën Themelore, divizioni për Kundërvajtje në Pejë dhe me vendim të gjykatës shtetasja nga Shqipëria është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Lipjanit, ndërsa katër të dyshuarit tjerë janë ndaluar për 48 orë.