Argjend Zeqiri, agjenti kosovar i basketbollistëve që u licencua nga FIBA

Në regjistrat e agjentëve të lojtarëve, në FIBA, tashmë figuron edhe emri i një kosovari. Agjenti kosovar i basketbollit, Argjend Zeqiri ka arritur ta plotësojë ëndrrën e tij. Zeqiri ka marrë licencën profesionale nga FIBA, për punën që e ushtron si agjent i basketbollistëve, përcjell lajmi.net. Zeqiri merret me këtë punë, që për të nisi…

Sport

22/11/2022 17:50

Në regjistrat e agjentëve të lojtarëve, në FIBA, tashmë figuron edhe emri i një kosovari.

Agjenti kosovar i basketbollit, Argjend Zeqiri ka arritur ta plotësojë ëndrrën e tij.

Zeqiri ka marrë licencën profesionale nga FIBA, për punën që e ushtron si agjent i basketbollistëve, përcjell lajmi.net.

Zeqiri merret me këtë punë, që për të nisi si hobi, tash e sa vite. Lajmi.net ka pasur disa materiale kushtuar punës së tij, dhe tani ai ka arritur ta ketë emrin e tij në FIBA.

21 vjeçari nga Prishtina që i bëri me kontrata 120 basketbollistë në gjithë botën

Për këtë arritje të tij, lajmi.net mori edhe një përgjigje nga Zeqiri, i cili përshkroi me pak fjalë ndjenjat e tij.

“Është një ndjenjë unike dhe më bën të ndihem i privilegjuar”, është shprehur Zeqiri, përcjell lajmi.net.

“Tani, objektivi im është të asistoj zhvillimin e karrierave të basketbollistëve në nivelet më të larta”, shtoi ai.

Zeqiri ka qenë aktiv në negocimin e kontratave të lojtarëve edhe jashtë Evropës. /Lajmi.net/