A po përçahet LDK në Ferizaj?

Ilir Avdyli i cili dha dorëheqje ditë më parë nga pozita e nënkryetarit të njërës nga nëndegët e Degës e LDK-së në Ferizaj vazhdon sulmin ndaj kësaj dege.

Lajme

26/01/2016 12:11

Ditë më parë në një postim të tij në rrjetin social në Facebook ka thënë se  dega e LDK-së  në Ferizaj  është duke pasur tronditje të mëdha për shkak të diktaturës  të kryetarit Muharrem Sfarqa.

Ai konsideron se kryetari nuk është i denjë që të udhëheqë me LDK-në në Ferizaj.

Pas postimit të Ilirit në rrjetin social Facebook  ka reaguar edhe anëtari i kryesisë së LDK-së në Ferizaj dhe drejtor në drejtorin e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Ferizaj, Burim Karametaj duke insistuar që të tregoj emrin e mësuesit i cili njihet për shkatërrime brenda LDK-së.

Karametaj gjithashtu tha se i ka kaluar afati të gjithë personave  që kanë dëshirën ta shkatërrojnë LDK-në.

Ilir Avdyli vazhdon debatin  në Facebook me Karametën duke thënë se  ka filluar hani e madhe në komunë dhe ai  bëhet servil duke punësuar  disa persona duke përfshirë edhe vllahun e tij i cili ishte aktivistë i Lëvizjes Vetëvendosje në Ferizaj. /Lajmi.net

1

 

2

 

3