Anita e pret Ramushin në shtëpi me këngën ” Kur më vjen burri nga stani”

E diela për familjen Haradinaj, i dedikohet sportit. Ish kryeministri bashkë me bashkëshorten dhe fëmijët e praktikojnë shumë ngjitjen maleve, shkruan lajmi.net. Por, kur Anita nuk është bashkë me pjesën tjetër të familjes, ajo pret në shtëpi. Madje, Anita ka zbuluar edhe këngën me të cilën e pret ish kryeministrin. Anita e ka ndarë këngën…

ShowBiz

22/08/2022 10:12

E diela për familjen Haradinaj, i dedikohet sportit.

Ish kryeministri bashkë me bashkëshorten dhe fëmijët e praktikojnë shumë ngjitjen maleve, shkruan lajmi.net.

Por, kur Anita nuk është bashkë me pjesën tjetër të familjes, ajo pret në shtëpi.

Madje, Anita ka zbuluar edhe këngën me të cilën e pret ish kryeministrin.

Anita e ka ndarë këngën “Kur më vjen burri nga stani” duke etiketuar zotëri Haradinajn.

Ndryshe, kjo këngë mbetet njëra ndër këngët e vjetra më të mira shqip./Lajmi.net/